Social Icons

Ahad, 17 November 2013

Bukit Merah Laketown Resort, Taiping

Bosan duduk di rumah?

Bolehlah melawat Bukit-Merah-Laketown-Resort. Sangat sesuai membawa ahli keluarga  :D 
(daripada golongan kanak-kanak hingga ke tok nek)


Jika ingin overnight, 
Kemudahan penginapan memang lengkap. Hotel, apartment, home-stay. Nak stay kat Water Chalet pun ok.
Tentu seronok nikmati suasana alam yang indah dan beraktiviti dalam Theme Park.

Tengok! Kanak-kanak mesti SUKA!

Oktober 2013
mr.husband membawa saya ke sini, untuk trip mencuci mata 1/2 hari saje.
Ini ialah jejakan saya kali pertama. Beberapa gambar kita kongsikan.

main entrance

Tag supaya tak dihalau :p



Permandangan dari atas ChairLift
Bird-Park


Peacock yang berkeliaran di depan saya..memang geram tgk..
gaya ini...anda akan terbiasa lihat setiap kali saya berada dekat ngn burung...


Fish Spa
Mencuba Sizzling mee. 

souvenil

Nak lihat photo-photo yang menarik, clicklah link FB di atas :D
Yay! Seronok mcm kanak-kanak!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 

KISAH KAWAN

KISAH CUTI

Loading...