Social Icons

Khamis, 21 November 2013

REUNION UPSI AFTER 6 YEARS...

reunion upsi (2002- 2005)

.........Taiping, Perak.........

TENTATIF PROGRAM

2 November 2013

12.30 tgh
Makan tengah hari di Rumah Su Azalilah...
 (baju belang tu)....Baju biru pegang anak kecik tu Farahida..
Thanks Su...lauk gulai ikan, sambal belacan, ulaman, ayam goreng..sambal bilis hijau..daging goreng kunyit...sayur campur memang heaven sangat di kala perut berkeroncong minta diisi...sedapp

Yus dan Achik Za...bestnyer dapat jumpa kamu berdua....Teringat zaman duk UPSI duk kannnn!..






Inilah wajah anak-anak kecik yang tetap mesra walaupun baru kali pertama berjumpa....




2.30    Check in Hotel Kamalodge

Solat dan rehat sebentar setelah agak penat dan campur kenyang....tapi anak-anak asyik terhendap2 ke tingkap duk aim kolam...Hati dah tak tenteram la tu...



4.30    Mandi kolam..


Anak-anak dah tak tahan godaan air kolam yang biru....Mama papa pun apa lagi...jommmm kita terjun!!


Si kecik ni pun tak takut air langsung..biar biru ketaqq..tapi keluar dari kolam tidak sekali-kali...





 6.oo   Makan Mee Udang Mak Jah Kuala Sepetang
(oleh sebab ramai sangat pengunjung...mee udang habisss..yang ada mee ketam...jadi kami beredar ke Restoren Pak Hashim untuk pekena jugak mee udang....RM12.00 semangkuk..tapi udang dia manissss.....mesti cuba...)
Maaf gambar tak dapat di upload..sebab...tak dan nak snap hehhe..

9.00    Birthday Party Fawwaz





Thank you Auntie Ida..Iman very like it...






Along dan angah pun suka sangat dengan cekak Mickey yang berlampu ni..sampai asyik off jer lampu takut bateri habis..hehhe

Acara tukar hadiah.....pukul 11.00 malam selesai..bersurai..balik bilik tidur ..kepenatan.





3 November 2013

7.30   Breakfast "Roti Goyanggggg" dan Nasi lemak Paru.....sedapp...
                                                       
 9.oo Acara kolam 

Sekali lagi anak-anak tersenyum keriangan sebab dapat berendam dalam kolam dahulu sebelum check out....



Photo session.....cheeeseeee!!!

Sesi bergambar kaum ibu dan anak-anak...
Dari kiri Yus, Nadia, Farahida, Su Azalilah, Kak Is, Kak Zira dan Aku...



Kaum papa juga berposing sakan.....thanks guys uols awesome sangat sebab benarkan geng bini2 ku gengster buat reunion hehehhe....

12.00 Check out time..
12.30  Zoo Taiping ...
2.30  Makan K.teow Doli & Popia Tersohor di Taiping
4.00  Bersurai....

......4.15 Ke Rumah Hasmas& Syed......
......5.30 Bergerak balik KULIM....
......8.00 Selamat sampai di Kulim Utama.....


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 

KISAH KAWAN

KISAH CUTI

Loading...