Social Icons

Ahad, 17 November 2013

Puan Buzz : Monolog Sweet Memories

SWEET MEMORIES....

 Catatan sulong kat blog.. 1st timer dijemput jd penulis blog.. seumur idup xpenah tulis blog ni.. dimulai dengan...

  Ehemm..ehemmm.. bila disebut sweet memory mesti la dlm  kpala, jiwa & sanubari masing-masing terlintas kenangan yg best2 jer.. yg manis2 jer.. namanya pun sweet..
  
  Begitu jugalah bila teringatkan gengforeva ni.. asyik ingat kenangan manis jer waktu bersama walaupun hakikatnya kami dah bertebaran ke setiap pelusuk negeri kat Malaysia ni.. dlm erti kata lain kami terpisah membawa haluan bersama takdir yang telah ditetapkan..

  Setiap pertemuan pasti ada perpisahan, tetapi setiap perpisahan itu belum tentu menjanjikan pertemuan.. Sedih betul bila mengkaji kata2 ni tapi kalau dah terpahat kenangan manis waktu bersama dlm hati, selama2nya mereka yang berjauhan terasa dekat jer..seperti berada depan mata..
  
  Masa2 teringatkan kawan2, gambar la yg jd sasaran.. jom tgk antara koleksi gambrku dan kawan2 gengforeva.. Masihkah kau ingat...

PUAN BUZZ N PUAN TAI

Gambar ni diambil kat epot Sibu di pagi Hari raya Aidilfitri 2009.. 
Kali pertama aku sambut takbir raya kat epot. Tggu tiket murah punya pasal.. nahhh amik kao.. kan dah blk pg raya.. nsb baik la jmpa Puan Tai kat epot ni.. flight sama ke KL.. tq PAH (panggilan manja kami utk Puan Tai ) kerana sudi menemani saya .. erkk.. lupa plak sapa tukang ambik gmbar ni???



PUAN BUZZ, PN. DESMI, CIK NELL & PN.ERNA

Gambar ni diambil pada suatu ketika balik dari dinner. Kalau tak silap ni dinner awal  tahun 2010. Dalam lif pun jadi jgk bergambar!!!



PUAN BUZZ, MAMA LAY N LITTLE QISTINAS

Gambar ketika berada di Crocodile Farm, Miri 2010. Masa ni kedua-dua Qistina masih kecil. yang atas dukung tu namanya Qistina Nur Damia.. yang dipimpin tu namanya Qistina Nayli.. yang tersenyum kat tepi tu.. mama deorang.. hehehe.. cute sangat deorang bersama auntie lin..




GENG TRIP TO BORNEO PART 1

eii... gelinya.. main ngan ularrr.. panjang plak tu.. masa ni puan buzz masih single.. kalau mimpi ular tu petandanya.. nk double.. tp malangnya xmimpi ular pun.. huhuhuuu



   Nak tengok banyak lagi gambar dalam koleksi??? tungguuu... coretan yg seterusnya bakal menyusul.. InsyaAllah...

   Nasib baik jugakla ada blog ni.. bleh la kami yang bertaburan di alam ini MERAPATKAN KERINDUAN YG TERTANGGUH.. serta meluahkan isihati seperti dolu2.. hihihiii.. 


5 ulasan:

  1. Part ular tuh pun, saya first tyme gak pegang binatang tuh..
    Hu3...

    BalasPadam
  2. Gambar kita berempat dalam lift tu personally antara my most fave. :) Ingat tak lepas dinner kita gi bergambar merata lagi lepas tu...

    BalasPadam
  3. Tahniah buzzz...anda bjaya menjadi blogger...

    BalasPadam
  4. ya kan, Puan buzz...siapa yg ambik gambar kita..

    BalasPadam
  5. mmg..org pun suka gmbar dlm lift tu cik wan...

    BalasPadam

 

KISAH KAWAN

KISAH CUTI

Loading...